Together we build.
siklasicher.

siklasicher. To je naša obljuba.
Za vaš uspeh.

Od ustanovitve leta 1967 sledimo eni osnovni ideji: Za naše stranke mora biti vse »siklasicher«.

siklasicher za vas pomeni

  • zanesljiv izdelek
  • zanesljivo načrtovanje
  • zanesljiva dostava in
  • zanesljiva prihodnost

Ponujamo pritrdilne rešitve in storitve, na katere se lahko zanesete v vsaki fazi našega sodelovanja. siklasicher je naša obljuba, da bomo za vas našli najboljšo, najpametnejšo in najvarnejšo rešitev: od podrobnega načrtovanja in logistike do montaže, recikliranja in ponovne uporabe naših modularnih rešitev.

Želimo, da se lahko na nas vedno zanesete, da se z nami vedno počutite siklasicher. siklasicher je naša samopodoba, naše poslanstvo in naš cilj. Po tem nas lahko tudi ocenite.
»Together we build« je izraz, ki odraža nadaljnje temeljno prepričanje, ki ga vključujemo v poslovanje. Je del naše DNK. Le skupaj lahko dosežemo najboljše možne rezultate. Zato je naš novi slogan:

Together we build. siklasicher.

Skupaj z vami želimo oblikovati prihodnost.

Inhaberfamilie
Dieter Klauß, Isabel Mörtl, Patricia Grüner in Reiner Klauß

Ko mi pritrjujemo, počnemo to na pravilen način

Kot eden vodilnih strokovnjakov za pritrdilne sisteme je Sikla kompetenten partner za tehnično gradbeno opremo in inženiring industrijskih obratov ter ladjedelništvo. Siklini izdelki se uporabljajo v več kot 40 državah po vsem svetu. V skoraj vseh evropskih državah nas zastopa lastno podjetje ali prodajni partner. Mednarodno dejavna skupina podjetij zaposluje približno 750 ljudi.

Zanesljiv izdelek

siklasicher pomeni
zanesljiv izdelek

Naše rešitve imajo odločilno vlogo. Zavedamo se svoje odgovornosti. Zato se osredotočamo na brezkompromisno kakovost v vseh vidikih naših izdelkov in sistemov.

To se začne že pri oblikovanju: Zahvaljujoč dobro premišljenim funkcionalnostim pri razvoju dobite rešitev, ki je prilagojena vašim potrebam. Vsak, ki je enkrat delal s Siklo, ve: Naše rešitve so enostavne za montažo, varčujejo s časom in so ekonomične, hkrati pa zagotavljajo najvišjo kakovost.

Izpolnjujemo stroge standarde kakovosti. Naše izdelke preverjajo neodvisne ustanove, tako da ste siklasicher.