Together we build.
siklasicher.
siFramo je registrirana blagovna znamka podjetja Sikla

Kot pionirji smo pred 15 leti razvili siFramo – močan vsestranski multitalent s skoraj neomejenimi možnostmi uporabe. V tem času so bili v projekte, ki se izvajajo po vsem svetu, vgrajeni milijoni podpornih profilov. Inovacija za nas pomeni ustvarjanje trajne dodane vrednosti za naše ciljne skupine pri načrtovanju in izvajanju.

Izkoristite prednosti


Ideja siFramo

Pred več kot 15 leti smo imeli vizijo razvoja novega in splošno veljavnega pritrdilnega sistema za srednje obremenitve, ki bo ustrezal naslednjim zahtevam:

  • brezstopenjska povezava na vseh štirih straneh hkrati,
  • brez motečih robov.

Kot vse novosti Sikla bi tudi ta morala biti enostavna in prihraniti čas za sestavljanje. Zato smo posebno pozornost namenili vrsti vijačne povezave. Nadaljnji razvoj preizkušene tehnologije oblikovanja navojev zagotavlja največjo prilagodljivost, varnost in prihranek časa med montažo.

siFramo Mood

Oblika zdaj štirih dimenzij profila predstavlja nadaljnjo novost: profiliranje vtisov v robnih predelih ustvarja idealno obremenitev v dodatnem pritrjenem materialu. S tem se poveča funkcionalnost/togost z enakim vložkom materiala do 50 %. Vendar ne prihrani samo dragocene vire in zmanjša skupno težo pritrdilne rešitve, temveč tudi olajša rokovanje na gradbišču in med montažo.

Prenosi


Nekaj posebnega ustvariti

siFramo – Vse je mogoče