Together we build.
siklasicher.

Odlična kakovost

Naša filozofija je stalno razvijati izdelke, sisteme in storitve ter z odlično kakovostjo dolgoročno izpolnjevati pričakovanja naših strank.

Sikline izdelke za vašo varnost preverjamo v sodelovanju z neodvisnimi inštituti za preverjanje. Zahteve za izdelke zagotavljajo zunanja in notranja preverjanja kakovosti. Ustrezne kakovostne znake, potrdila o preverjanju, dovoljenja in izjave o lastnostih so na voljo v našem središču za prenose. 

Prüfzeichen RAL Rohrbefestigung

Kakovostni znak „Rohrbefestigung“

Kakovostni znak „Rohrbefestigung“ označuje tehnično zmogljivost in kakovost cevnih objemk, konzol, namestitvenih tirov in pribora, ki sta dokazani z obsežnimi nevtralnimi preverjanji.

RAL "Brandgeprüfte Rohrbefestigung"

Kakovostni znak „Brandgeprüfte Rohrbefestigung“

Kakovostni znak se podeljuje izdelkom, ki v celoti izpolnjujejo visoke zahteve za požarne pritrdilne elemente za cevi.

Prüfzeichen VdS

VdS-Certifikat

Sestavni deli so preverjeni v skladu z veljavnimi smernicami VdS za sisteme gašenja z vodo in imajo ustrezno potrdilo.

Prüfzeichen FM

FM-Certifikati

FM certifikat pomeni visokokvalificirano preverjanje in potrjevanje, veljavno po vsem svetu. Potrdila FM zagotavljajo, da sistemi in izdelki izpolnjujejo najvišje kakovostne in varnostne standarde.

Prüfzeichen ETA

Evropsko tehnično soglasje (ETA)

ETA je splošno priznano potrdilo za tehnično uporabnost gradbenega izdelka v smislu direktive o gradbenih proizvodih v državah članicah EU.

Prüfzeichen CE

CE-Oznaka

Z oznako CE proizvajalec na lastno odgovornost izjavlja, da je njegov izdelek v skladu z veljavnimi evropskimi direktivami in standardi.

Prüfzeichen LGA tested

TÜV Rheinland certified

Cevne ležaje Simotec je preverila ustanova TÜV Rheinland. Skladnost s predpisi, ki veljajo za izgradnjo cevovodov je dokumentirana.

Prüfzeichen KIT

Karlsruher Institut für Technologie

Sistem nosilcev „siFramo“ je preveril inštitut KIT. Skladnost s predpisi, ki veljajo za izgradnjo cevovodov je dokumentirana.