Together we build.
siklasicher.

Siconnect – naša ponudba izdelkov za stavbno tehniko

Program izdelkov Siconnect obsega vse, od preprostih pritrdilnih elementov in kompleksnih sistemskih rešitev do posebnih izdelkov za posebno vrsto uporabe. Izdelki Siconnect izpolnjujejo najvišje kakovostne zahteve in vam omogočajo enostavno ter hitro namestitev z ogromnim prihrankom časa.

Za vas i vaše projekte uvijek razvijemo optimalno rješenje za pričvršćivanje. Naša posebnost: za pričvrsna rješenja koja planiramo i sa svojim proizvodima izvodimo sami preuzimamo potpunu garanciju.

Pressix CC

Pressix CC, izredno hiter namestitveni sistem od profensionalcev za profesionalce

Geschäftsfeld Siconnect

Z našim tirnim sistemom Pressix CC tire namestite bliskovito hitro: Sestavni del postavite v pravi položaj in pritisnite glavo vijaka ali navojni zatič. Navojna ploščica se takoj samodejno zaskoči v tirnem profilu. Sestavni del je zdaj zanesljivo predhodno pritrjen in ne zdrsne niti v navpičnem tiru. Položaj lahko udobno popravite še naknadno. Potem pa samo še privijete vijake – in že je končano!

Sistem Pressix CC je preprost za uporabo in zagotavlja izredno hitro in poceni namestitev. Oglejte si naš posnetek o nameščanju in se prepričajte sami!

Downloads