Together we build.
siklasicher.

Kakovost s sistemom

Kot eno od prvih podjetij v panogi smo že leta 1993 prejeli potrdilo po standardu ISO 9001. Spremenjena zavest o kakovosti vodi do vedno večjih zahtev in novih predpisov. To upoštevamo, zato svoj sistem upravljanja s kakovostjo stalno prilagajamo vedno večjim in novih zahtevam in ga dokazujemo z ustreznimi potrdili:

ISO 9001

  • Standard ISO 9001 določa zahteve za sistem upravljanja s kakovostjo, po katerem lahko zagotavljamo izdelke in storitve, ki izpolnjujejo pričakovanja strank in uradne zahteve. Kot dokazilo o izpolnjevanju teh zahtev podjetje prejme potrdilo, ki ga izda neodvisen organ za potrjevanje.
     

Notranji nadzor proizvodnje

  • Priprava notranjega nadzora proizvodnje je osrednja zahteva harmonizirane tehnične specifikacije EN 1090-1, namenjene proizvajalcem jeklenih in aluminijastih jeklenih konstrukcij. Učinkovit, stalen notranji nadzor s potrdilom je predpogoj, da sme proizvajalec nosilne dele, ki jih da v prodajo, označiti z znakom CE.

Potrdilo FM

  • S svetovno priznanim potrdilom FM podjetje med drugim pokaže, da izdelki izpolnjujejo najvišje kakovostne in varnostne standarde za požarno zaščito in gasilne sisteme. Za to, da podjetje ohrani veljavnost potrdila FM, so predpogoj redni pregledi proizvodnih lokacij.

Izdelki s potrdilom VdS

  • Kot proizvajalec izdelkov s potrdilom VdS redno dokazujemo, da stalno zagotavljamo kakovost izdelkov. To dokazujemo s potrdilom „Proizvodni obrat za izdelke s potrdilom VdS“.

LGA tested Quality

  • Pri izdelkih, označenih z znakom „LGA tested Quality“, se preverjajo primernost za uporabo, navodila za uporabo in varnost. Poleg tega oznaka dokazuje, da se nadzorujeta notranji nadzor in uporaba oznake v skladu s pravili ter da se izvajajo redni pregledi izdelkov.

Prenosi